Kuntokeskus Linja, Verkkokauppa 
Kuntokeskus Linja ottaa asiakkaan tietoturvan vakavasti ja siksi kerromme avoimesti, mitä tietoa keräämme ja miten sitä käytämme. Kerromme tässä tietosuojaselosteessa mitä tietoja keräämme sinulta (asiakas) käyttäessäsi verkkokauppaamme ja mihin antamiasi tietoja käytämme.
Käyttämällä palvelua katsomme sinun hyväksyvän tietojesi  käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Verkkokaupastamme tilaaminen edellyttää henkilötietojen antamista. Kuntokeskus Linja ei käytä henkilötietoja markkinointia varten. Kuntokeskus Linja käsittelee henkilötietojasi voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. 

1. Rekisterinpitäjä 
Kuntokeskus Linja (Oriveden Hiekkapuhallus ja Pintakäsittely Oy) 
Y-tunnus: 1651993-2
Kirkkojärventie 4, 36200 Kangasala
puh. 050 408 8888, 0500 221 131
asiakaspalvelu@kuntokeskuslinja.fi

2. Rekisterin nimi 
Kuntokeskus Linjan Verkkokaupan asiakasrekisteri

3. Asiakasrekisterin käyttötarkoitus 
Keräämme asiakkaan verkkokaupassa antamia henkilötietoja: • asiakassuhteen hoitamista varten • tilausten, maksamisen ja toimitusten hoitamiseen • kuntosalin kulunvalvontajärjestelmään, johon tallennetaan etu- ja sukunimi, asiakaskortin numero (avaimenperä- tai magneettijuovatunnistin), ostettu tuote (esim. kk-kortti) ja sen voimassaoloaika Asiakasrekisterin pitämisen perusteena on Kuntokeskus Linjan ja asiakkaan tilauksen perusteella syntynyt asiakassuhde.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot 
Yhteys- ja asiakastiedot: • Nimi • Osoite (katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta, maa) • Sähköpostiosoite • Puhelinnumero (vapaaehtoisesti annettava tieto) • Tiedot verkkokaupassa ostetuista tuotteista/palveluista • Maksutapa • Verkkoyhteyden IP-osoite

5. Säännönmukaiset tietolähteet ja käsittelyn kesto 
Kuntokeskus Linja saa asiakasta koskevat tiedot asiakkaalta itseltään hänen verkkokaupassa tekemistä tilauksistaan. Käsittelemme henkilötietoja pääsääntöisesti niin kauan kuin asiakassuhteen ja  verkkokauppatilauksen hoitamiseksi tarvitsemme tietoja.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto Euroopan talousalueen ulkopuolelle 
Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Kuntokeskus Linjan ulkopuolelle.
Tietoja käsitellään luottamuksellisesti Kuntokeskus Linjan henkilökunnan toimesta. Rekisterinpitäjät voivat luovuttaa henkilötietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Rekisterinpitäjä ei siirrä saamiaan tietoja EU:n, eikä ETA:n ulkopuolelle. 
Olemme varmistaneet, että verkkokauppamme toiminnan mahdollistavat palveluntarjoajamme (verkkokauppa-alusta ja maksunvälittäjä) noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet ja tietoturva 
Kuntokeskus Linja on toteuttanut tarpeelliset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi. Henkilötietojen turvallinen käsittely on meille tärkeää. Säilytämme henkilötietoja sähköisessä muodossa. Annettuja henkilötietoja käsittelevät Kuntokeskus Linjassa työntekijät, jotka tarvitsevat tietoja työssään asiakasrekisterin käyttötarkoituksen mukaisesti.
Henkilöstöllä on salassapitovelvollisuus. Sähköisen rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisella tunnuksella ja salasanalla. Tietoturva on varmistettu asianmukaisesti. Sähköinen verkkoympäristö ei ole koskaan täysin tietoturvallinen. Asiakas on tietoinen, että verkkoympäristö ja verkkopalvelut eivät ole täysin tietoturvallisia. 
8. Verkkokaupan asiakkaan oikeudet 
Asiakkaalla on tarkastusoikeus, oikeus tietojen oikaisemiseen, vastustamisoikeus, suoramarkkinointikielto, poisto-oikeus, suostumuksen peruuttaminen ja valitusoikeus • tarkastaa omat, tallennetut henkilötiedot ja pyytää meiltä niiden korjaamista • rajoittaa tai kieltää henkilötietojen käsittely • pyytää poistamaan henkilötiedot joiden käsittely ei asiakkaan mielestä ole tarpeen • tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos asiakas kokee ettei tietosuojalainsäädäntöä noudateta

9. Evästeet 
Verkkokaupassamme ja verkkosivuillamme käytetään evästeitä, esimerkiksi asiakkaan kesken jääneen ostoskorin sisällön tallentamiseen ja verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkokauppaamme tai verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.

Tietosuojaselosteen päivittäminen 
Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä palveluissamme. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.
 
Tietosuoja-asioissa, kuten tiedusteluissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme:
Kuntokeskus Linja
Kirkkojärventie 4, 36200 Kangasala
asiakaspalvelu@kuntokeskuslinja.fi
puh. 050 408 8888, 0500 221 131
Kuntokeskus Linjan Rekisteriseloste (linkki Rekisteriseloste).

Linkkejä
Checkoutin tietosuoja

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 7.2.2019 alkaen.

Verkkokauppa

Kuntokeskus Linja
Kirkkojärventie 4
36200 Kangasala

0500 221 131
asiakaspalvelu@kuntokeskuslinja.fi
www.kuntokeskuslinja.fi/
1651992-3

Verkkokaupan tuotteita myy Kuntokeskus Linja (1651992-3). Myymme tuotteita 15 vuotta täyttäneille yksityishenkilöille tai yrityksille Suomeen. Tuotteet ladataan voimaan aiemmin ostetulle henkilökohtaiselle kuntosaliavaimelle tai noudetaan asiakaspalvelustamme. Tilaukseen ei lisätä toimituskuluja. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Kuntokeskus Linja käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Hyväksymällä verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot kuluttaja hyväksyy, että verkkokauppa lähettää asiakkaalle sähköpostia tai tekstiviestin tilaukseen liittyvissä asioissa.

Verkkokauppa on avoinna 24h, mutta voidaan sulkea tilapäisesti ylläpitotoimenpiteiden ajaksi. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Checkout Finland, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat pankkien verkkopankkimaksut. Tuetut pankit ovat: Osuuspankki, Nordea, Handelsbanken, POP-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Oma SP, S-Pankki, Ålandsbanken ja Danske Bank. Maksaessasi olet lukenut ja hyväksynyt Checkout Finlandin maksuehdot.

Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Kuntokeskus Linja yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Ongelmatilanteissa ota ensin yhteyttä verkkokauppaan, josta tilaus on tehty. Maksutapahtumasta voit kysyä tietoa Checkoutin kuluttajatuesta.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Kuntokeskus Linja
Kirkkojärventie 4
36200 Kangasala

0500 221 131
asiakaspalvelu@kuntokeskuslinja.fi
www.kuntokeskuslinja.fi/
1651992-3

Toimitusaika

Ostokset (aika- tai sarjakortit) ladataan voimaan henkilökohtaiselle kuntosaliavaimelle arkisin, ajalla ma–pe klo 12–18. Pyhäpäivät voivat vaikuttaa toimitusaikaan. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla. Verkkokaupasta ostettu uusi kuntosaliavain noudetaan asiakaspalvelustamme. Noutopaikaksi voi sopia myös asiakaspalvelumme kanssa Kuohun, Kangasalan Uimahallin lipunmyynnin (esim. viikonloppuisin). Lahjakortit toimitamme pyydettäessä postitse, ilman erillisiä toimituskuluja. Asiakas saa vahvistusviestin sähköpostitse tai tekstiviestinä, kun tuote on ladattuna käyttövalmiksi tai noudettavissa (uusi kuntosaliavain) viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Kuntokeskus Linja ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

Vaihto- ja palautusehdot

Peruutusilmoituksen voi tehdä tai vaihtaa tuotteen ottamalla yhteyttä Kuntokeskus Linjan asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa verkkokaupassa tehdystä ostosta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Näihin tilaus- ja toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia sekä yleisiä kuluttajakauppaan liittyviä ohjeita ja suosituksia. Mahdolliset verkkokauppaan liittyvät, tilaus- ja toimitusehdoista tai niiden soveltamisesta aiheutuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan sovinnollisesti neuvottelemalla. Kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). ODR-foorumin linkki.

Yhteystiedot

Kuntokeskus Linja
Kirkkojärventie 4, 36200 Kangasala
p. 050 408 8888, 0500 221 131
asiakaspalvelu@kuntokeskuslinja.fi
www.kuntokeskuslinja.fi